17 Haziran 2007 Pazar

17 Haziran - Autodrom

Merhaba arkadaşlar,

19 Mayıs'taki organizasyonumuzda neler olduğunu biliyorsunuz; tüm Türkiye karışmıştı :) Bu sefer bu kadar büyük bir organizasyon olmasın istedik; tüm yurtta şenlikler yapılsın, insanlar stadları doldursun istemedik... Bundan dolayı, 17 Haziran yarışlarının olduğu gün insanlar evlerinde kalsın diye Babalar Günü'nü, lise son öğrencisi olanlar okullarında kalsınlar diye de ÖSS sınavını o güne aldırdık :)

Bu sefer daha kalabalık bir grup olduk... Ailelelerimizle, çocuklarımızla, yeğenlerimizle geldik... Bu hızla büyümeye devam edersek bundan 5 sonraki organizasyonumuzu İstanbul Park'ta Formula1 görkeminde yapmak zorunda kalacağız, uyarırım.







Autodrom değerlendirmesi



Artılar +
* Profesyoneler bir yönetim: Bunu rezervasyon için telefon ettiğinizde bile anlıyorsunuz. Piste çıkmadan önce ve pistte yarışırken gösterilen ilgi çok iyiydi.

* Esnek bir yönetim : Karşınızda konuşup anlaşabileceğiniz, insiyatif alabilen insanlar var. Faklı isteklerinize bile olumlu yanıtlar alabiliyorsunuz.

* Mükemmel pist : Pistin uzunluğu ve genişliği çok güzeldi.Bu, yarış esnasındaki rekabete çok olumlu yansıyor. Ayrıca pistin virajları da çok tatlı ve farklı zorluk derecelerindeydi.

Eksiler -

* Araçlar: Yeterince iyi değildi. Bu tesise yarışır güzellikte değildi. Ayrıca tekerlekleri çok aşınmış olduğundan yola tutunmuyorlar, virajlara yavaş girmek zorunda kalıyorsunuz. (Gerçi bunun bazı iyi yönleri de yok değil: Virajlarda sanki 4x4 ile yol alıyormuşsunuz gibi oluyor.)


Yarışma öncesi çook iddialı açıklamalar yapıldı. Rakipleri sindirebilmek için psikolojik savaş verildi. Herkes birinci, herkes galip...
Bir bakın bakalım, kimler neler demiş?






Büyük yarış öncesinde geleceğin kartingçileri yarıştı. Çok başarılılar çookk.




Aşağıdaki görüntüde Özcan önde gidiyor ama ensesinde Yasin'in nefesi var... Ben de Yasin'in ensesine nefesimi ulaştırmaya çalışıyorum:) Karışık bir durum yani :)







Yarıştan diğer nefes kesen görüntüler...





Peki yarışın sonucu ne oldu?



  • Yasin'in dediğine göre kendisi 1. olmuş. Hem de her 2 turda da :)

  • Ama tur zamanlarına göre baktığımızda en iyi tur zamanını Adnan yaptı.

  • Özcan ilk turda arabasından yakındı. Arabası, süper sürüş tekniğini göstermesine engel olmuş.

  • İlk tur sonrasında ben 5 numaralı araç ile 3. oldum. Oradaki görevlinin söylediği söz herkesin kulağında yankılandı : İlk defa bu arabayla dereceye giren birini görüyorum, tebrik ederim... Düşünün bir kere, ilk defa :)

  • Efe 2.yarışta büyük arabaya binmek istedi... Neredeyse ayakları padallara ulaşamayacaktı ama yine de başarılı bir yarış çıkardı.

  • Adnan, yarışma esnasında çok kibardı... Hatta bir kez bana hafifçe arkadan çarptı, sonrasında 3 tur boyunca yetişip özür dilemeye çalıştı :)

Çok zevkli çok güzel yarışlar oldu kısaca...


Aramızda göremediğimiz arkadaşlar, gelemeyeceğim deyip gelemeyenler, hiç cevap vermeyip gelmeyenler, geleceğim deyip gelmeyenler ve tüm gelenler : Bir sonraki yarışı yine Autodrom'da yapalım mı ne dersiniz?


Görüşünceye kadar kendinize iyi bakın. Motorunuz güçlü, tekeriniz yol tutuşlu, virajınız tatlı olsun...



Hiç yorum yok: