15 Mayıs 2007 Salı

Yeni Organizasyon Tuzla'da

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni organizasyonumuz 19 Mayıs 2007 Cumartesi günü Tuzla Karting Pistinde saat 10:00' da başlayacak :)

Bu pist uluslararası Otomobil Federasyonu FIA'nın Türkiye'de onay verdiği tek pist. Kapısında 24 Saat ambulans bekliyor. Sakatlanacağını düşünüp gelmek istemeyen arkadaşlar hiç korkmasınlar, gönül rahatlığıyla gelebilirler...

Nasıl yarışacağız?
Bir grupta aynı anda 8 kişi yarışabiliyor. 10 dakika sürecek olan bu turun bedeli 15 YTL. Biz tahminen 2 grup olarak yarışacağız. Her grubun ilk 4'e giren çok başarılı yarışmacıları, final turunda bir kez daha yarışacak ve son kozlar bu turda paylaşılacak. (Maalesef final turuna kalacak olan yarışmacılardan ceza olarak 15 YTL daha alacağız... Eee, başarılılar ya, çekemiyoruz onları; zorluk çıkarıyoruz:))

Karting pistine nasıl gidebiliriz?
E-5'ten Gebze'ye doğru giderken sırasıyla

  • Tuzla-İçmeler sapağı,
  • Paşabahçe ve
  • Tuzla Piyade okulu sapağını

geçtikten sonra yokuşun sonlarına doğru, Piyade Okulu duvarının bittiği yerden, sağa giren ilk yoldan giriyorsunuz. Tuzla Karting Pisti diye belli belirsiz bir tabela göreceksiniz. İsterseniz diye oranın telefonunu da yazayım 0.216.446 31 18. "Yoook, ben tanıdığım güvendiğim biri ile görüşürüm sadece" diyorsanız benim telefonun 24 saat açık :)

Unutmayın, saat tam 10:00'da orada olmak çok önemli: Pisti kapattım sizin için :) Eğer geç kalırsak tanımadığımız insanlara da çarpmak zorunda kalırız ki, bu sonrası için riskli olabilir. En iyisi zamanında gelelim, birbirimize çarpalım :)

Sonrasında da meraklıllar için Tuzla Pazar Köftecisine gidebilir şimdiye kadar tattığınız en nefis köfteyi yiyebiliriz... Ya da bisikleti olanlarla sahilde güzel bir gezi yapabiliriz. Siz yeter ki isteyin :)

Bu bir Erdal ULUS organizasyonudur :)

Güveninizin eseri, yılların tecrübesi :)

Özge, bana da bir slogan bulsana yaa :( Ama Hakkı Dayı'nınkinden daha afilli olsun...





Hiç yorum yok: